Kinderspel en tóch professioneel

Velig inloggen

veilig inloggen op whaai.bejouwwebsite.be/admin is de plek waar de magie begint. Veilig inloggen met jouw domeinnaam en paswoord en eventueel de taal van jouw voorkeur kiezen en de pret kan beginnen. En we overdrijven niet: vanaf nu ga je mét plezier en zonder kopzorgen zelf je website kunnen onderhouden. Je hebt geen hulp van derden nodig (en dus ook geen bijkomende kosten). Dankzij Whaai kan je onbeperkt teksten, beelden, kleuren, linken en aanpassen of updaten. Zonder beperkingen, maar mét plezier. En mocht je nog ergens twijfelen (wat wij betwijfelen), kan je steeds even op de "I" achter elk elementje klikken voor extra verduidelijkinh. Of raadpleeg gerust de FAQ-pagina want wellicht staat het antwoord op jouw vraag hier ook tussen.

Makkelijk aanpassen

We kunnen het niet geneg benadrukken hoe makkelijk je zélf alles kan aanpassen. Géén moeilijke technische termen, géén wirwar van nutteloze functies waardoor je soms het bos door de bomen niet ziet. Neen, met heel veel respect voor onze klanten (en ook voor hun beperkte tijd) werken we continu aan een optimale gebruikerservaring. Intuïtief, handig, logisch, niet beperkend... het zijn sleutelwoorden waar wij bijzonder fier op zijn! Je moet geen kleurencodes kennen of bepaalde handelingen vanbuiten te leren. Met een Whaai-site is aanpassen kinderspel en wijzen de dingen zichzelf uit.

Uitgebreide functiessupermakkelijke editor

Iets makkelijk kunnen aanpassen is één ding, horen we jou als (terecht) kritische klant al denken, en gelijk heb je. Uiteraard mag het daar niet stoppen. Dit is een goed startpunt en bij Whaai gaan we zelfs veel verder. Onze klanten moeten zélf alles kunnen doen, wat ze willen doen. Dit zonder enige technische voorkennis, maar ook zonder enige beperking. Daarom houden we dagelijks de vinger aan de pols bij onze klanten en luister

handig menu

en we naar hun verhaal. We staan open voor hun feedback en houden er rekening mee, bij het bouwen van nieuwe functionaliteiten. En deze bieden we dan aan, aan AL onze klanten. Het is dankzij deze werkmethode dat we met fierheid kunnen vertellen dat heel veel functionaliteiten reeds vervat zitten in een standaard-installatie. Een voorbeeldje hiervan is een superhandige editor (zoals Word of Pages) waarmee je makkelijk alle teksten en linken kan aanpassen, of waarmee je op 1-2-3 een foto kan invoegen. Andere functies die standaard inbegrepen zijn: voorbijschuivende beelden op de hoofdpagina, integratie van Social Media (kan je ook uitzetten), onbeperkt aantal pagina's, nieuwssectie (met archief), tijdelijk uitschakelen van een pagina... en nog héél véél meer. Klik hier voor een volledig overzicht van wat standaard is inbegrepen.

Handig en overzichtelijk

Tijd kost geld en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom maken wij bij Whaai er een erezaak van om de tijd om iets aan te kunnen passen tot het absolute minimum te beperken. En dat merk je al vanaf de prille installatie van je site. Een handig en overzichtelijk menu, laat je toe om in één oogopslag te weten waar je moet zijn.

Het menu bevat al je pagina's, de handige modules (zoals nieuws, contactformulier, enz.), maar de algemene instellingen om het uiterlijk van jouw site te bepalen. Met één klik kan je bv. alle kleuren van alle pagina's wijzigen. Of wil je graag een mooie foto op de achtergrond die zichzelf aanpast aan alle schermen? Het kan... méér nog: dit alles is automatisch vervat bij elke Whaai-site!